284. Marine naplója: köszi, puszi!

Kedves Naplóm, ilyet nem illik miniszterelnökre mondani, de most így négyszemközt, őszintén: David Cameron nem százas. Ha az lenne, nem vállalta volna be a Brexit-szavazást a miniszterelnökségért cserébe. Amúgy meg hogy lehet valaki százas, aki belerakja a fütykösét egy döglött disznó szájába??? Na, mindegy, a fickó maga már nem számít, a lényeg, hogy segített nekünk. Sokat.

Az van, hogy senki nem hitte el, hogy ez megtörténhet. Hát megtörtént! Rólam is mindenki azt hiszi, hogy nem történhetek meg. És előbb-utóbb pontosan ezért fogok megtörténni.

Engem is éppen úgy becsül alá mindenki, mint a Brexitet. Olyan választók fognak az elnöki székbe repíteni, mint a videón látható Adam Manchesterből, aki úgy gondolta, úgysem számít a szavazata, ezért a kilépésre szavazott.

Franciák milliói szavaznak rám ugyanilyen okokból, és ők fognak a legjobban meglepődni, amikor nyerek.


Az hiszik, ezzel csak üzennek az elitnek, és nem számít. Hát számít. Minden szavazat számít. Ahogy nézem Juckert meg a többieket, nem hiszem, valaha lesz annyi eszük, hogy megértsék az üzenetet, amelyet kaptak.

Nem hiszem, hogy ismerik a régi bölcsességet, miszerint mindent meg kell változtatniuk ahhoz, hogy minden maradhasson a régiében. És ez nekem jó.

A dzsemzabálók ott a túloldalon fel sem fogják, mekkora lökést adtak nekem 2017-re. Rá is fekszünk a hullámra, máris követeljük, hogy legyen nálunk is ugyanilyen népszavazás. Naná.

fraxit

Nyilván ezt fogom mondani a teszetosza Hollande-nak is a mai találkozónkon. Heh. Konzekvensnek kell lennünk, és a Nemzeti Front nagyon konzekvens, amióta én vezetem. Elvégre az elnökség a tét. Az én elnökségem, az én palotám!

De előtte még felhívom Vlagyimirt. Megmondom neki, hogy Franciaországot is kivezetjük az unióból, mert kizárólag magunkkal akarunk foglalkozni. Örülni fog, ha megtudja, hamarosan megint ő lehet Közép- és Kelet-Európa ura. Csak küldjön még pénzt, az istenért!


Nem felejtettél el valamit? Ha tetszett az írás, akkor kérlek, oszd meg barátaiddal, hagy olvashassák ők is (alább a gombok 🙂 )!

Comments

comments

284. Marine naplója: köszi, puszi!” bejegyzéshez egy hozzászólás

Hozzászólások ezen a részen nem engedélyezettek